JS MG 0319

Blog

Boekaankondiging: 'Aan Zee"Eindelijk is het zover... ons fotoproject over het Nederlandse strand krijgt een vervolg in de vorm van een boek. Het boek is nu nog in de voorverkoop (met 20% korting) te bestellen via: www.smitaanzee.nl. Op deze website vindt u meer informatie.
 

AAN ZEE

De dynamiek van het Hollandse strand


Op het strand waar de Noordzee overgaat naar land, spoelt van alles aan. Schelpen, zeedieren, en een heleboel zand dat via rivieren in zee stroomt. Dit zand vindt zijn plek langs onze hele westkust, waar het als een grote zandvlakte het Noordzeestrand vormt. Wind en golven zijn de dynamische kunstenaars van zandsculpturen en –structuren. Ondanks de druk van recreatie, zandsuppleties en afval blijven natuurlijke elementen het strand vormgeven.
 

Jan en Mart Smit hebben met hun foto’s de veelzijdigheid van het strand in beeld gebracht. Ze zijn de kust afgereisd onder alle mogelijke omstandigheden. Zo zijn ze in flinke stormen verzeild geraakt en hebben ze op de meest afgelegen stukken strand van Nederland gebivakkeerd. Met hun prijswinnende fotografie willen ze de kijker laten zien dat het strand niet alleen een kuuroord is voor zonaanbidders, maar ook een uniek ecosysteem met bijzondere flora en fauna.

Voor informatie en/of bestellen (nu voordelig in de voorverkoop) ga naar: 

Partners

 logo nordic vision fotoreizen
cameraland
 
 
LNH Logo vierkant zonder jubileum nieuw

Log in

create an account