Loading…
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3

Meest gewilde workshops

  1. Basiscursus
  2. Lightroom-cursus
  3. Texel
  4. Strand
  5. Herfst
In deze cursus leert u de grondbeginselen van de digitale fotografie. We besteden aandacht aan zowel technische als creatieve mogelijkheden. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Na de eerste theorieavond gaan we een dagdeel naar buiten. De plaats is afhankelijk van het jaargetijde: bos, strand of duinen. Tijdens het praktijkgedeelte leren we kijken naar details en mooie composities. Van de resultaten kunnen we leren tijdens de daarop volgende theorieavond. Het programma is flexibel en er is aandacht voor de individuele fotograaf op elk niveau.
Ben jij op zoek naar een handige workflow om je beelden goed te kunnen archiveren en ze met een paar drukken op de knop weer tevoorschijn kunt halen? Of wil je gewoon één programma waarin je je foto's zowel kan archiveren als bewerken. Dat kan; Lightroom is tegenwoordig het enige programma dat je nog nodig hebt voor (bijna) alles wat je met je foto's wilt doen. In vijf avonden wordt je met deze Lightroom cursus wegwijs gemaakt in dit programma.
‘Aan de slag met je camera’ is het motto van de weekend-workshop op Texel. Tussen alle fotografiesessies door, verblijven we in een riante accommodatie waar het ons aan niets ontbreekt. Tijdens deze workshop zullen we veel met de praktijk bezig zijn, met fotograferen in de mooiste gebieden op Texel zoals de Slufter, de Schorren en de Horsduinen. In de avond zal er ook aandacht zijn voor het bespreken van de gemaakte beelden. Het programma is flexibel en er is aandacht voor iedere fotograaf.
Tijdens de workshop strandfotografie gaan we het fotogenieke landschap van het strand in beeld brengen. Een dynamischere omgeving is er nauwelijks te bedenken. Het licht wat elke 5 minuten veranderd, de wind, de zon, eb, vloed, zee en duinen. Een fantastische omgeving voor de fotograaf. In één dag wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. Omdat het licht hier een belangrijke rol speelt, is het praktijkgedeelte van de workshop tijdens het ‘gouden uurtje’ gepland. Als het licht en het weer het toelaten fotograferen we tot na zonsondergang.
De herfst is één van de mooiste periodes in het jaar voor natuurfotografie. Prachtige kleuren, spinnenwebben in het dauw en paddenstoelen die overal uit de grond schieten. Tijdens deze workshop gaan we deze herfstsferen proberen vast te leggen. In de workshop behandelen we de technische en de artistieke kant van het fotograferen in een herfstbos. We zoeken het vaak laag bij de grond tussen het mos, bladeren en paddenstoelen. Een belangrijk deel van deze workshop betreft macrofotografie.

Laatste blog

Lofotenreis

Onze jaarlijkse Lofotenreis voor de fotoreisorganisatie Nordic Vision zit er weer op. Ook dit jaar hebben...

Lees meer..

Mart wint !

De Marius van der Sandt Stichting (opgericht ter nagedachtenenis aan een talentvolle jonge fotograaf die op...

Lees meer..

Strandvondsten

Aan wind geen gebrek de laatste tijd. Dat betekent voor ons dat we vaak te vinden...

Lees meer..

Partners

 logo nordic vision fotoreizen
cameraland
 
 
LNH Logo vierkant zonder jubileum nieuw